hero
hrpwr.hu 2021. november 22. 10:17
HRmaster, azaz amikor a HR digitális segítséget kap
Tech. Lassan már szinte nincs is az életnek olyan területe, amely mögé ne lehetne odabiggyeszteni ezt a szót: így találkozhatunk az olyan kifejezésekkel, mint fintech, biotech, govtech. Mégis, egy terület mintha lassabban adaptálná az automatizálásban, adatvezérelt gondolkodásban rejlő előnyöket. A HR-ről van szó, és bár sok vállalkozás már elindult a digitalizáció útján, még jócskán akad kihasználatlan terület az emberi erőforrás-menedzsmentben. A HRmaster ebben kíván a cégek hathatós partnere lenni.
EZ EGY PROMÓCIÓS MEGJELENÉS

Egy mítosz vége

A Human Resources sok vállalatnál az utóbbi évekig kicsit mostohagyereknek számított. Mivel nem közvetlenül profittermelő egység, ezért néha hajlamosabb volt a cégvezetés kevesebb figyelmet szentelni a HR-nek. A járvány viszont átírta a HR-területtel kapcsolatos korábbi elképzeléseket és gyakorlatot. A home office felerősítette a digitalizáció folyamatát, és a távmunka hirtelen elterjedésével sokkal fontosabb lett a munkatársak megtartása, vagy olyan folyamatok digitálissá tétele, mint például a toborzás, az onboarding.

Megérett az idő a teljes HR automatizálására, a papírmunka korának lezárására.

Szerencsére a HRmaster 19 moduljával képes megfelelni ennek az igénynek.

Mi a HRmaster?

Képzeljen el 19 külön szoftvert, amelyek egyenként vagy külön-külön is választhatók. Melyik HR-folyamathoz keres digitális segítséget? Toborzás és kiválasztás? Kipipálva! Dolgozói visszajelzés vagy felmérések? Kipipálva? Teljesítményértékelés vagy riportolás? Kipipálva! 

De ezeknél még nem áll meg a HR Tech fejlesztések sora. Az ügyfelektől jövő folyamatos visszajelzések és igények hatására újabb modulokkal bővül a HRmaster kínálata.

Igen, ez HR Tech

A digitalizálás egyik legnagyobb előnye, hogy időt takarít meg a kollégák számára. Míg manapság is még gyakori látvány a kezében papírokat egyensúlyozó, vagy Excel-táblákat manuálisan kitöltő HR-es, addig ennek egyáltalán nem szabadna így lennie. A HRmaster abban segít, hogy a HR újra a legfontosabbal tudjon foglalkozni: az emberekkel, a meglévő és leendő munkatársakkal. A munka dandárját hadd végezzék el a programok!

A napi munkavégzésben a legnagyobb segítséget a technológia hatékony használata jelenti. Az automatizált folyamatok egyben adatalapúvá tehetik egy-egy cég működését. Az innováció már a HR-t is elérte, érdemes élni ezzel.

HRmaster: a digitális plusz

Amikor egy vállalkozás elkezdi használni a HRmastert, akkor modern, integrált szoftverrendszert kap, amely tetszés szerint bővíthető. Egy központi rendszermodulhoz kapcsolódva a 19 modul szabadon választható, lehetővé téve akár a modulok egyenkénti bevezetését is. Ezen kívül a HRmaster jól összeilleszthető a cégben már használt más, például munkaügyi szoftverekkel is. 

Tények a HRmaster mögött

A HRmaster személyügyi rendszer az Evolution Consulting terméke. A 2007-ben alakult cég mintegy 30 fős szoftverfejlesztői gárdával rendelkezik, és a leghatékonyabb módszertanokat használja a vállalaton belüli folyamatok optimalizálására. 2019-ben sorrendben másodszor választották az európai HR Tech-piac tíz legjobb szoftverszolgáltatója közé. Ügyfelei között kis-, közepes- és nagyvállalatok is megtalálhatók, a piac legkülönbözőbb területeiről. 

Ma az az igazán hatékony cég, amely munkatársai idejét jól osztja be. A technológia, az innováció a HR-t is elérte, hogy a felesleges, időt rabló papírmunkát felszámolja, és automatizálással kiváló ügyfélélményt nyújtson munkatársainak.

További információk: hrmaster.hu.

(x)